Minden kollégán a cég arculatába illő munkaruha, természetesen logózva, gondosan kialakított fogadótér, irodák és tárgyaló, logózott kristálycukor a logózott céges bögre mellett és természetesen logózott céges autó flotta.

Mit felejtettél el? Azt, hogy a mindennapos, gyakorlati használati tárgyak a leghálásabb reklámeszközök, amiket bátran használhatsz te is az irodában! Nem a tollra gondoltam – bár a tipp nem rossz -, hanem a hímzett céges törölközőre!

Miért válasszak banálisnak tűnő céges marketing és reklámeszközt?

Tagadhatod, de tuti, hogy a te ismerőseid között is van, aki bátran hozta el a logózott törölközőt, vagy fürdőköpenyt a menő szállodából, ahol céges, vagy privát utazása során járt. Igaz?
A legtöbbet értékesített promóciós eszköz a szállodákban a hotel logójával ellátott törölköző, fürdőköpeny és póló. Tudod miért?

Mert az emberek szeretik a kényelmes, praktikus dolgokat, szívesen emlékeznek vissza a kapott szolgáltatásra, így örömmel viszik haza, sőt ajándékba is a logózott textil termékeket!

Összefoglalva: banálisnak mondható egy műanyag, értéktelen toll, vagy egy elcsépelt bögre, de a törölköző semmi esetre sem!

A hímzett törölköző előnyei:

  • profizmust és maximalizmust sugallnak az első pillanattól
  • tökéletes reklámeszköz és ajándéktárgy
  • praktikus, mindennapos használati tárgy, így biztos lehetsz benne, hogy ügyfélköröd gyakran látja és használja
  • az ár egyenes arányban van a tartóssággal

Válogass 100%-ban pamut, vagy pamutpoliészter, jó nedvszívó, puha, könnyen tisztítható, a rendszeres magas hőfokú mosást is jól tűrő törölközőink közül és tedd egyedivé gépi hímzéssel, logózással.

Ha TE is jó döntést hoznál, oszd meg blogunkat kollégáiddal és válogassatok együtt termékkínálatunkból weboldalunkon!